Wat kost een dakdekker?

Het is een vraag die we vaak horen: wat kost een dakdekker nu eigenlijk? Het is moeilijk om daar iets over te zeggen. De prijzen van de verschillende dakdekkers kunnen behoorlijk uiteenlopen. Dit heeft vooral te maken met welk materiaal en welke techniek er gebruikt wordt.

Hoge prijs-kwaliteitverhouding

Onze aanbiedingen hebben een hoge prijs-kwaliteitverhouding en wij bieden garantie op onze dakwerkzaamheden.

Rekentool

Met onze rekentool krijgt u een globaal inzicht in de kosten van werkzaamheden bij Dakspecialist Nederland. Buiten het geheel gratis en vrijblijvend geven van een indicatie voor wat een dakdekker kost, helpen we u altijd in het adviseren van de benodigde werkzaamheden.

Bent u benieuwd wat uw dakwerkzaamheden exact kosten? Neem contact met ons op! Bel/mail of Whatsapp ons dan, wij helpen u graag. Heeft u advies nodig over wat er aan uw dak moet gebeuren? Laat het ons dan weten en plan een gratis dakinspectie in.

Een kostenindicatie van uw specialistische dakdekker

10
* Boven de 300 vierkante meter altijd maatwerk kwantum korting
3
* Spoedafspraak in regio Noord-Nederland enkel op aanvraag
Totaal inschatting€ 

  Om de kostenindicatie om te zetten in een definitieve offerte dienen wij van u de volgende gegevens te ontvangen:

  dakdekker breda

  Het materiaal maakt uit

  De kosten van dakbedekking zijn voornamelijk afhankelijk van het materiaal waarmee uw dak gebouwd is of gebouwd moet worden. Op basis hiervan berekenen wij de prijs per m2. Een dak van 30 vierkante meter met EPDM-dakbedekking kost u ongeveer €1.500. EPDM-dakbedekking gaat gemiddeld 40 jaar mee. In vergelijking met een bitumen dak die slechts € 1.125 kost voor de zelfde hoeveelheid vierkante meters. Bitumen houdt het gemiddeld echter maar 25 jaar vol. Het is dus een kosten-batenafweging voor elke situatie.

   

  Heeft u kennis van dakmaterialen? In onderstaand schema vindt u de levensduur, toepassing en gemiddelde kosten. Wilt u graag geïnformeerd worden? Neem dan contact op met een dakspecialist van Dakspecialist Nederland.

  Bitumen
  45 euro
  25 jaar
  PVC
  55 euro
  25 jaar
  EPDM
  50 euro
  40 jaar
  Betondakpannen
  50 euro
  30 jaar

  Direct indicatie werkzaamheden/kosten?

  daklekkage

  Waarom Dakspecialist Nederland?

  Klant altijd centraal, wij zijn uw specialist

  Vrijblijvend advies op maat

  Altijd garantie op onze werkzaamheden

  Geen onverwacht hoge kosten

  Milieuvriendelijk door duurzame materialen en oplossingen