Een kostenindicatie van uw specialistische dakdekker

10
* Boven de 300 vierkante meter altijd maatwerk kwantum korting
3
* Spoedafspraak in regio Noord-Nederland enkel op aanvraag
Totaal inschatting€ 
Om de kostenindicatie om te zetten in een definitieve offerte dienen wij van u de volgende gegevens te ontvangen:

Buiten het geheel gratis en vrijblijvend geven van een indicatie voor wat een dakdekker kost helpen we u altijd in het adviseren van de benodigde werkzaamheden. De prijzen van de ene dakdekker zijn niet hetzelfde als de andere dakdekker en dit heeft vooral te maken met welk materiaal en welke techniek er gebruikt wordt. Onze aanbiedingen hebben een hoge prijs/kwaliteitsverhouding en wij bieden garantie op onze dakdekker werkzaamheden. Bent u benieuwd wat uw dakwerkzaamheden exact kosten? Bel/mail of Whatsapp ons dan, wij helpen u graag. Heeft u advies nodig over wat er aan uw dak moet gebeuren? Laat het ons dan weten en plan een gratis inspectie in.

Het materiaal maakt uit

Hoeveel dakbedekking kost is voornamelijk afhankelijk van welk materiaal uw dak gebouwd is of dient te worden. Op basis hiervan berekenen wij prijs per m2. Een dak van 30 vierkante meter met EPDM-dakbedekking kost u ongeveer €1.500. EPDM dakbedekking gaat gemiddeld 40 jaar mee. In vergelijking met een bitumen dak die slechts € 1.125 kost voor de zelfde hoeveelheid vierkante meters. Echter bitumen houdt het gemiddeld maar 25 jaar vol. Het is dus een kosten-baten afweging die niet hetzelfde is voor iedere situatie.

 

Weet u wat meer over dak-materialen? Kijk dan naar onderstaand schema voor de levensduur, toepassing en de gemiddelde kosten. Wilt u graag geïnformeerd worden? Neem dan contact op met een dakspecialist van Dakspecialist Nederland.

Bitumen
45 euro
25 jaar
PVC
55 euro
25 jaar
EPDM
50 euro
40 jaar
Betondakpannen
50 euro
30 jaar

Direct indicatie werkzaamheden/kosten?

Waarom Dakspecialist Nederland?

Klant altijd centraal, wij zijn uw specialist

Vrijblijvend advies op maat

Altijd garantie op onze werkzaamheden

Geen onverwacht hoge kosten

Milieuvriendelijk door duurzame materialen en oplossingen

Chat openen