Inzicht in de staat van uw dak?

Plan nu vrijblijvend een inspectie in

Binnen 24 uur uw gratis dakinspectie

Click here for English
Een dak boven ons hoofd vinden we allemaal heel belangrijk. Maar soms vergeten we dat ook het dak onderhoud nodig heeft. Een gratis dakinspectie geeft u inzicht in de staat en levensduur van uw dak. Door middel van een inspectie aan uw dak voorkomt u onnodige schade, hoge kosten en stress. En bovendien komt u nooit voor ongewilde verrassingen te staan.


  Waarom Een Dakinspectie?

  Uw dak staat constant bloot aan de elementen: zon, regen, wind en sneeuw. Na verloop van tijd kunnen slijtage en gebreken optreden. Uw dak komt na een strenge winter of een storm onder grote druk te staan. Onopgemerkte problemen leiden tot grotere reparaties. Onze gratis dakinspectie detecteert deze problemen vroeg, minimaliseert schade en voorkomt onverwachte lekkages en hoge kosten.

  Waarom Een Dakinspectie?

  Uw dak staat constant bloot aan de elementen: zon, regen, wind en sneeuw. Na verloop van tijd kunnen slijtage en gebreken optreden. Onopgemerkte problemen leiden tot grotere reparaties. Onze gratis dakinspectie detecteert deze problemen vroeg, minimaliseert schade en voorkomt onverwachte lekkages en hoge kosten.

  • Kostenbesparing: Door kleine problemen te herkennen voordat ze groter worden, kunt u aanzienlijke kosten besparen op toekomstige reparaties.
  • Verlengde levensduur: Regelmatige inspecties kunnen de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen, waardoor u investeert in de langdurige bescherming.
  • Gemoedsrust: Onze ervaren experts nemen de tijd om uw dak grondig te inspecteren, zodat u met een gerust hart weet dat uw huis veilig is.
  Kostenbesparing

  Door kleine problemen te herkennen voordat ze groter worden, kunt u aanzienlijke kosten besparen op toekomstige reparaties.

  Verlengde Levensduur

  Regelmatige inspecties kunnen de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen, waardoor u investeert in de langdurige bescherming.

  Gemoedsrust

  Onze ervaren experts nemen de tijd om uw dak grondig te inspecteren, zodat u met een gerust hart weet dat uw huis veilig is.

  Dakinspectie door ervaren dakdekkers

  Met onze uitgebreide ervaring weten we precies waarop we moeten letten en sporen we snel mankementen aan uw dak op. Al onze dak experts zijn gecertificeerd, en met een garantie van 10 tot 15 jaar op ons werk kunt u volledig vertrouwen op de kwaliteit die we leveren. Dit wordt bevestigd met een Google beoordeling van 4.6/5 en honderden tevreden klanten.

  Dakspecialist Nederland Icon Dakspecialist Nederland

  4,6 59 reviews

  • Avatar Fung Tjai ★★★★★ 2 maanden geleden
   Na lange tijd last te hebben gehad van een lekkage die meerdere bedrijven en aannemers niet konden verhelpen op aanraden van een vriend contact gezocht met Luciano. … Lees meer Fijne communicatie, niet opdringerig en duidelijk verhaal. Prijs kan aanvankelijk wat pittig overkomen maar het is het waard want je krijgt kwaliteit werk en nazorg geleverd. Na lood verlengen en daktrimmen vervangen probleem verholpen. Luciano belde ook terug om te vragen of de lekkage verholpen is; als later dakonderhoud nodig is weet ik wie ik moet hebben.
  • Avatar André De Jong ★★★★★ 3 maanden geleden
   Graag wil ik een zeer verdiend compliment posten over Luciano, Narek en William van Dakspecialist Nederland!
   Nadat ik had ontdekt dat ik een enorme lekkage had
   … Lees meer over 2 verdiepingen heb ik bedrijf X benaderd voor reparatie. 2 Keer heeft dit bedrijf geprobeerd de lekkage te verhelpen. Zonder resultaat. De 3e keer zijn ze niet eens op komen dagen, zonder de afspraak te annuleren.
   Via via ben ik bij Luciano van Dakspecialist Nederland terecht gekomen. Op korte termijn kon hij mij inplannen voor inspectie en op afgesproken datum & tijd stond hij op de stoep. Na inspectie bleek het om 2 afzonderlijke lekkages te gaan. Gelukkig kon ik ook op korte termijn worden ingepland voor de reparatie die 2 dagen zou duren.
   Beide dagen waren Narek en William van Dakspecialist Nederland op afgesproken tijd aanwezig voor de reparatie en sindsdien heb ik geen last meer gehad van beide lekkages.
   Mijn complimenten voor dit bedrijf!! Snelle en duidelijke communicatie, grondige inspectie en kundige beoordeling van de oorzaak van de lekkages, inplannen op korte termijn, nette werkwijze van zeer vriendelijke vakmensen en een professionele reparatie. Dank daarvoor!!
  • Avatar Lonneke de Laat ★★★★ 3 maanden geleden
   De heren kwamen snel en netjes op tijd, binnen 5 minuten hebben ze de losse dakpan terug kunnen plaatsen. Luciano dacht goed mee, dat is prettig.

  Een Bouwkundige Keuring voor het dak

  Bij het kopen van een nieuw huis zijn er tal van zaken waarop u moet letten. Maar er is één cruciaal element dat vaak over het hoofd wordt gezien: het dak. Tijdens een Bouwkundige Keuring wordt het dak echter nooit beklommen voor een grondige inspectie. Een dakprobleem toont zich vaak niet onmiddellijk. Lekkages en andere schade aan het dak kunnen zich langzaam ontwikkelen en pas na verloop van tijd zichtbaar worden. Dit betekent dat u als koper het gevoel hebt dat er geen onmiddellijke zorgen zijn. Maar als u eenmaal zelf eigenaar bent van de woning, bent u verantwoordelijk voor het herstel van deze gebreken. U heeft als koper namelijk een onderzoeksplicht.

   

  Het gevolg van het niet controleren van het dak kan echter financieel zwaar wegen, aangezien dakreparaties en -vervangingen aanzienlijke kosten met zich mee kunnen brengen. Daarom is het belangrijk om een dakinspectie te laten uitvoeren als aanvulling op de Bouwkundige Keuring. Tijdens deze inspectie controleren wij het dak grondig op eventuele gebreken, zoals scheuren, lekkages, versleten dakpannen, rottend hout en meer. Dit kan u gemoedsrust bieden en voorkomen dat u voor onverwachte en kostbare verrassingen komt te staan. Meer weten? Neem contact met ons op.

  Frequentie van een dakinspectie

  Wij raden u aan om eenmaal per jaar uw dak preventief te laten controleren. Zo loopt u minder risico op bijvoorbeeld daklekkages en stormschade. Bovendien kent u de staat van uw dak en verlengt u de levensduur van uw pannendak of bitumen dak. Wij brengen alle punten die wij tijdens een dakinspectie tegenkomen voor u in kaart. Deze punten worden altijd gerapporteerd en met u doorgenomen.

  Controlepunten pannendaken

  • Controle van dakgoten
  • Controle van bevuiling en erosie
  • Controle van afwatering
  • Controle op gebroken nok- en dakpannen
  • Controle op slijtage en/of windschade

  Controlepunten platte daken

  • controleren hemelwaterafvoeren
  • controleren randstroken
  • controleren overlappingen
  • controleren brandmethode
  • controleren verbindingen
  • controleren eventuele lichtkoepel en dakraamaansluitingen

  Controle-
  punten
  pannendaken

  • Controle van dakgoten
  • Controle van bevuiling en erosie
  • Controle van afwatering
  • Controle op gebroken nok- en dakpannen
  • Controle op slijtage en/of windschade

  Controle-
  punten

  platte daken

  • controleren hemelwaterafvoeren
  • controleren randstroken
  • controleren overlappingen
  • controleren brandmethode
  • controleren verbindingen
  • controleren eventuele lichtkoepel en dakraamaansluitingen

  Neem contact op met Dakspecialist Nederland

  Uw dak verdient de beste zorg en aandacht. Wacht niet tot kleine problemen uitgroeien tot grote hoofdpijndossiers. Onze gratis vrijblijvende dakinspectie is slechts één klik verwijderd. Klik hieronder om nu uw afspraak te plannen!

  Binnen 24 uur een vrijblijvende dakinspectie

  10+ jaar garantie op onze werkzaamheden.

  Neem contact op met jouw DakSpecialist