Over ons

Over Dakspecialist Nederland

Dakdekkersbedrijf Dakspecialist Nederland is gespecialiseerd in werkzaamheden op en rondom uw dak. We verzorgen daarbij de gehele schil van uw belangrijkste gevel.

 

Sinds het ontstaan van Dakspecialist Nederland worden de meest uiteenlopende dak werkzaamheden uitgevoerd. Hierbij wordt er voornamelijk gewerkt voor particulieren, woningbouwverenigingen, VvE’s en voor de nieuwbouw.

 

Met een specialisatie in platte daken en hellende daken (bitumen daken en pannendaken) werken we graag op grote hoogte, waarbij duurzaamheid altijd een grote rol heeft gespeeld. Al vroeg in het bestaan van Dakspecalist Nederland hebben we altijd het belang van duurzaamheid voorop gesteld. Hierbij zijn de reparaties aan uw dak, het eventuele isoleren van uw dak en de verwachte levensduur zaken die allemaal van invloed zijn.

 

Door de jaren heen zijn we gestaag gegroeid dankzij onze service en kundigheid. Inmiddels werken we door heel Nederland doordat we in elke regio u kunnen bedienen. Er is dus altijd een dakdekker van Dakspecialist Nederland bij u in de buurt.

 

Eén ding is door de jaren heen onveranderd gebleven: de flexibiliteit en de service die we u aanbieden. Dakspecialist Nederland is VCA gecertificeerd en biedt standaard 10 tot 15 jaar garantie op de werkzaamheden. Zo bent u zeker van uw dak!

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op, ons team staat altijd voor u klaar!

 

Neem contact met ons op

Of bel direct 085-1306272

Chat openen