Over ons

DakspecialistNL beheerst als kern naast vele andere activiteiten zoals: reparatie, onderhoud en spoedlekkages; complete dakrenovaties van bestaande woningen, waarin we alle bouwdelen van uw (onder)dak kunnen vernieuwen. Wij ontzorgen zo uw gehele project, als opdrachtgever kunt u dus uw gehele project aan ons overlaten. Wij begeleiden zelfs ook vaak een project voor als aannemer. Onze partners voor een vakkundige afwerking.

 

DakspecialistNL is ontstaan door een familie die getogen en geboren is op de bouwplaats. Zo zijn gebroeders van ham alle werkzaam en actief als aannemer en gespecialiseerd in de dakenbranche. Door meer dan 35 jaar ervaring met de juiste kennis onderscheid DakspecialistNL zich als familiebedrijf als geen ander. In zowel uitvoeren, calculeren en werk voorbereiden. Alle benodigde kennis en ervaring door één sterk taakverdeling. DakspecialistNL is onderdeel van de specialistNL –groep, en wordt geleid door één weliswaar jong en ambitieuze familie met praktische kennis bij het verwezenlijken van projecten maar ook op de hoogte van de toekomede trends.

 

Zie ook:
GevelspecialistNL
AfbouwspecialistNL (in de maak)

Uw visie is onze Missie

DakspecialistNL vindt u alle denkbare dak werkzaamheden onder één dak. Uw visie voor het gewenste comfort wordt dan ook graag door ons vergroot en als missie opgepakt. Wij spelen graag mee in op de huidige trends zoals: energie neutraal, groen, hergebruik en milieu vriendelijkheid speelt bij ons een grote rol. Wij hebben dan ook ruime ervaring in het isoleren van ieder hellend of plat dak, zowel binnen als buiten. Overigens hebben wij uitstekende partners in de afbouw voor een strakke vernieuwde binnen afwerking. Specialisten per vakmanschap, duurzame en hoge kwaliteit materialen, uitstekende service en garantie voorwaarden en heldere en  communicatie maakt ons uw partner voor uw visie te realiseren.

Neem contact met ons op