Over Dakspecialist Nederland

Dakspecialist Nederland

Dakdekkersbedrijf Dakspecialist Nederland is gespecialiseerd in uiteenlopende werkzaamheden op en rondom uw dak. Onze diensten variëren van het repareren tot vervangen van daken, en van het snel verhelpen van stormschade tot een preventieve dakinspectie. De werkzaamheden voeren wij uit voor onder andere particulieren, woningbouwverenigingen, VvE’s en de nieuwbouw.

 

Duurzame dakspecialist

Met onze specialisatie in platte daken (bitumen daken) en hellende daken (pannendaken) werken en leveren we onze diensten en producten graag op hoog niveau. Hierbij speelt duurzaamheid voor ons altijd een grote rol. Al sinds we bestaan, hebben we het belang van duurzaamheid voorop gesteld. De wijze waarop wij reparaties aan uw dak uitvoeren, het eventuele isoleren van uw dak en de verwachte levensduur zaken die allemaal van invloed zijn.

 

Ons werkgebied

Door de jaren heen zijn we gestaag gegroeid dankzij onze service en kundigheid. Inmiddels werken we door heel Nederland. Er is dus altijd een dakdekker van Dakspecialist Nederland bij u in de buurt.

 

Flexibiliteit en service

Eén ding is door de jaren heen onveranderd gebleven: de flexibiliteit en de service die we u aanbieden. Dakspecialist Nederland is VCA gecertificeerd en biedt standaard 10 tot 15 jaar garantie op de werkzaamheden. Zo bent u zeker van uw dak!

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op, ons team staat altijd voor u klaar!

 

dakspecialist nederland

Neem contact met ons op

Of bel direct 085-1306272