Daklekkage is een vervelend probleem en is vaak lastig te verhelpen. Helaas krijgen we in ons land met heel wat verschillende weer types te maken, veel regen, hagel en sneeuw. Deze neerslag heeft een flinke invloed op onze daken. versleten of slechte hemelwater afvoeren en versleten of slechte afwerking punten zijn vaak de boosdoeners bij een dak lekkage.

Het nadeel van een dak lekkage is dat als u binnen uw huis of pand een vochtige plek tegen komt dit niet direct de plek hoeft te zijn waar de dak lekkage zich bevind. Omdat alle daken met afschot gelegd zijn kan het zijn dat de lekkage zich op het hoogste punt van het dak bevind en onder de dakbedekking naar het laagste punt afvoert wordt. Bij hellende/schuine daken is dit probleem hetzelfde. Komt u een vochtige plek tegen dan is het verstandig om direct contact met ons op te nemen, door snel te handelen kunt u zichzelf behoeden tegen veel waterschade en de gevolgschade daarvan.

Wanneer u een vochtige plek tegen komt in uw huis of pand twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij helpen u met het verhelpen van de dak lekkage en staan klaar wanneer u ons nodig heeft!

Kwaliteit en vakmanschap

DakspecialistNL staat voor 100% gerant voor het leveren van kwaliteit, bij alle diensten die wij leveren. Een waterdicht, stevig en veilig dak is het hoofdonderdeel van uw pand of huis. Het beschermt u, uw gezin en inboedel tegen alle soorten weersomstandigheden die wij in ons Nederland kennen. Natuurlijk houden wij niet alleen rekening met de kwaliteit van het dak, een bepaalde uitstraling mag een dak ook best hebben, het moet tenslotte overheenkomen met de rest van uw pand of huis. Ons team dakdekkers uit Den Bosch geven u graag vrijblijvend advies, en helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Wij zien elke klus als een uitdaging om te laten zien wat we in huis hebben, kwaliteit en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel!

Daklekkage moeilijk te vinden? geen punt!

Daklekkage’s word door Dakspecialist Nederland ten alle tijden gevonden en verholpen, zijn onze specialisten niet in staat om het probleem met het blote oog op te sporen dan maken wij gebruik van onze infrarood/warmtebeeld camera. Dak lekkage’s kunnen grote schade veroorzaken aan uw dakconstructie en is in sommige gevallen lastig vast te stellen waar het lek zich bevind. Door het dak te inspecteren met een infrarood/warmtebeeld camera kunnen wij zien waar het water zich bevind, welke weg het heeft afgelegd en waar het lek is ontstaan.

waterschade hoeft ook niet altijd direct zichtbaar te zijn, en op lange termijn kan dit leiden tot hevige aantasting van de dak constructie, schimmels en zeer lastig te repareren schades. Wij adviseren onze klanten dan ook 1 x per jaar een preventieve dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u vervelende verassingen en heeft u inzicht in de staat van elk deel van uw dak.

Heeft u last van een lekkage en is de herkomst onduidelijk, Dakspecialist Nederland zorgt dat u weer een waterdicht dak boven u hoofd heeft.

Chat openen