Daklekkage

Een daklekkage is erg vervelend en kan leiden tot veel schade in uw huis. Vaak spelen de weersinvloeden een belangrijke rol bij daklekkages. In ons land hebben we met veel verschillende typen neerslag te maken. Denk hierbij aan regen, hagel en sneeuw. Deze neerslag – maar ook de brandende zon – heeft een flinke invloed op onze daken. Versleten of slechte afvoeren van hemelwater en versleten of slechte afwerkingspunten zijn vaak de boosdoeners bij een daklekkage.

Het opsporen van een daklekkage

De opsporen van een daklekkage in uw pannendak of bitumen dak is een taak voor een vakman. Ziet u een vochtige plek in uw huis of pand? Dat hoeft niet direct de plek te zijn waar de daklekkage zich ook daadwerkelijk bevindt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de lekkage zich op het hoogste punt van het dak bevindt. Het water wordt dan vervolgens onder de dakbedekking door naar het laagste punt afgevoerd. Komt u een vochtige plek tegen? Dan is het verstandig om direct contact met ons op te nemen, door snel te handelen kunt u zichzelf behoeden tegen veel waterschade en de gevolgschade daarvan.

 

Wanneer u een vochtige plek tegen komt in uw huis of pand twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij helpen u met het oplossen van de daklekkage en staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft!

daklekkage Daklekkage moeilijk te vinden? geen punt!

Daklekkages worden door Dakspecialist Nederland ten alle tijden gevonden en verholpen. Wanneer onze specialisten niet in staat zijn om het probleem met het blote oog op te sporen, dan maken wij gebruik van onze infraroodcamera. Door het dak te inspecteren met een infraroodcamera kunnen wij zien waar het water zich bevind, welke weg het heeft afgelegd en waar het lek is ontstaan.

Onzichtbare waterschade

Waterschade hoeft niet altijd direct zichtbaar te zijn. Is er een onzichtbare daklekkage? Op de lange termijn kan dit leiden tot hevige aantasting van de dakconstructie, schimmels en lastig te repareren schade. Wij adviseren onze klanten dan ook 1x per jaar een preventieve dakinspectie te laten uitvoeren. Zo voorkomt u vervelende verassingen en heeft u inzicht in de staat van elk deel van uw dak.

 

Heeft u last van een daklekkage en is de herkomst onduidelijk? Dakspecialist Nederland zorgt dat u weer een waterdicht dak boven u hoofd heeft.

Kwaliteit en vakmanschap

DakspecialistNL staat voor 100% garant voor het leveren van kwaliteit, bij alle diensten die wij leveren. Een waterdicht, stevig en veilig dak is het hoofdonderdeel van uw pand of huis. Het beschermt u, uw gezin en inboedel tegen alle soorten weersomstandigheden die wij in ons Nederland kennen. Natuurlijk houden wij niet alleen rekening met de kwaliteit van het dak. Een dak mag ook een mooie en verzorgde uitstraling hebben. Het moet tenslotte overeenkomen met de rest van uw pand of huis. Ons team dakdekkers uit Den Bosch geven u graag vrijblijvend advies, en helpen u graag met het realiseren van uw wensen. Wij zien elke klus als een uitdaging om te laten zien wat we in huis hebben, kwaliteit en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel!