Pannendak isoleren en vervangen in Capelle aan den IJssel

Over dit project

Waar:
Capelle aan den IJssel
Wat:
Jaren 40 Franse dak / villa kap
Werkzaamheden:
Pannendak isoleren, onderdak vervangen, dakpannen vervangen, daklood vervangen
Wie:
Particuliere opdrachtgever

 

Pannendak isoleren en vervangen in Capelle aan den IJssel

Vanuit onze locatie in Rotterdam is Dakspecialist Nederland veelvuldig in de regio te vinden. Voor deze mooie opdracht van een particuliere opdrachtgever in Capelle aan den IJssel  hebben we een mooie pannendak mogen vervangen en isoleren.

De volgende onderdelen zijn gebruikt:

  • Tuile du Nord dakpannen, wijnrood verglaasd Koramic
  • dakisolatie ATI PRO
  • geïmpregneerde panlatten
  • ventilerende nokvorsten
  • nokbeugels rvs stormvast

 

Het onderdak is volledig ontleed tot het dakbeschot en is plaatselijk hersteld.

Verder is hoge kwaliteit dunne ATI PRO isolatie gebruikt. Hiermee zijn geen drastische en onnodige aanpassingen nodig aan de dakconstructie. De dakpannen en nokvorsten van het woonhuis zijn volledig vervangen voor ventilerende en mechanisch verankerde versies.

 

Het dak is vanwege de ligging van het woonhuis altijd vol blootgesteld aan de elementen rondom. Vanwege de ouderdom en de niet geïsoleerde kap is er gekozen voor een nieuw onderdak met isolatie en nieuwe dakpannen.

De keuze voor de nieuwe dakpannen viel op verglaasde Tuile du Nord wijnrode dakpannen. De verglazing voorkomt aanslag van mos en bevuiling.

 

Na het vernieuwen en verduurzamen van het dak heeft de villa een passende en chique uitstraling gekregen. De kleur van de dakpannen passen perfect bij de gevel en de bestaande dakdelen.

 

We zijn enorm trots op het resultaat, met 30 jaar fabrieksgarantie en 15 jaar garantie op de verwerking staan we volledig achter onze werkzaamheden. We laten graag wat zien van dit project!

 

 

WhatsApp de specialist

Offerte aanvragen

Of bel direct 010-3076427