Dakspecialist Nederland is een specialist in nokvorst reparatie en renovatie. Ook in Zoetermeer nemen we uw dak onder handen. U kunt het uw nokvorsten met een gerust hart toevertrouwen aan Dakspecialist Nederland.

Het hoogste punt van uw dak wordt vaak aan allerlei weersomstandigheden blootgesteld. Zaken zoals wind, neerslag, temperatuur, ongedierte en vogels hebben invloed op uw dak en nok.

Problemen zoals het inregenen van uw nok door verouderde nok afwerkingen komt vaak voor bij woningen voor 2000.

Advies over uw daknok

Onze dakdekkers hebben ruime ervaring met dakschades of lekkages aan uw nok. Slechte of gebroken nokpannen zorgen voor inwatering met alle gevolgen voor uw onderdak. Bovendien vallen of waaien dakpannen hierdoor eerder weg. Dit komt door aantasting van panlatten en andere houten delen van uw onderdak. Afhankelijk van de situatie en de staat is het mogelijk uw nokvorsten vast te laten leggen, te repareren, te renoveren of te vervangen. De ervaren dakdekkers van Dakspecialist Nederland adviseren u graag.

Zekerheid die Dakspecialist Nederland biedt

Wij geven 12 jaar garantie door uitsluitend te werken met A-kwaliteit materialen. Uw nok wordt vastgelegd door een vakkundig team van dakspecialisten. Onze dakspecialisten leggen uw nokpannen vast en recht voor de komende stormen waarbij we boven de reguliere norm verankeren met nokbeugels. Dit zorgt voor een gerust gevoel.

Wat zou het kunnen kosten

Dankzij onze ervaring kunnen we voor u inschatten welke herstelwerkzaamheden benodigd zijn en wat de kosten hiervoor zijn. Doordat we voor uw nok bekend met traditionele en nieuwe dak technieken helpen we u met een weloverwogen keuze. De experts van Dakspecialist Nederland kunnen snel voor u een scherpe en concurrerende prijs aanbieden voor het verhelpen van uw nok problemen. Wij werken graag op hoge hoogte, neem daarom gerust contact op.

Chat openen