Ook in Dordrecht en in de Drechtsteden is Dakspecialist Nederland actief

Nokvorsten laten repareren door Dakspecialist Nederland betekent dat u een echte specialist in de arm hebt genomen. In Dordrecht staat ons team voor u klaar om u te helpen met uw nokvorsten.

Het hoogste punt van uw dak wordt vaak aan allerlei weersomstandigheden blootgesteld. Wind, neerslag, temperatuur, ongedierte en vogels hebben invloed op uw dak en nok. Het inregenen van uw nok door verouderde nok afwerkingen komt vaak voor bij woningen voor 2000.

Het juiste advies

Dakdekkers van Dakspecialist Nederland zijn ervaren met dakschades of lekkages aan uw nok. Veel slechte of gebroken (nok)pannen zorgen voor inwatering bij de nok. Hierdoor heeft uw onderdak direct te lijden. Uw dakpannen vallen of waaien eerder weg. Dit komt door aantasting van panlatten en andere houten delen van uw onderdak. Afhankelijk van de situatie en de staat is het mogelijk uw nokvorsten vast te laten leggen, te repareren, te renoveren of te vervangen. De ervaren dakdekkers van Dakspecialist Nederland adviseren u graag.

Zekerheid op uw dak

Wij geven 12 jaar garantie door uitsluitend te werken met A-kwaliteit materialen. Uw nok wordt vastgelegd door een vakkundig team van dakspecialisten. Wij leggen uw nokpannen vast en recht voor de komende stormen waarbij we boven de reguliere norm verankeren met nokbeugels. Dit is wel zo fijn!

Inschatting van kosten

Het kan lastig zijn om in te schatten welke duurzame oplossing of herstel voor uw dak (nok) benodigd is. Bij Dakspecialist Nederland zijn we voor uw nok bekend met traditionele en met de nieuwste dak technieken. De experts van Dakspecialist Nederland kunnen snel voor u een scherpe en concurrerende prijs aanbieden voor het verhelpen van uw nok problemen. Wij werken graag op hoge hoogte, neem daarom gerust contact op.

Chat openen