U zoekt een dakdekker in Weert ? Wij werken met een vast team van dakspecialisten in en rondom Weert. In onze vaste regio’s rekenen wij geen voorrijkosten. Dus belt u in de omgeving rondom Weert bel dan voor een gratis afspraak voor al uw dak werkzaamheden. Wij werken enkel met één voorman en één dakdekker, vaak bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor advies op maat.

Wij voeren vrijwel alle dakwerken uit. Vernieuwen van bitumen en hellende daken dakpannen. Reparatie, renovatie of vervanging van uw dakbedekking is bij ons in goede handen.

Dakreparaties Weert

Slechte staat of kapotte dakpannen ? Problemen of gebreken aan de staat van uw bitumen dakbedekking of hemelwater afvoeren ? Lekkage en vochtsporen bij neerslag en wind ? Wij repareren uw dak zo snel mogelijk, wij zijn namelijk altijd slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een woning graag een dakinspectie wilt uitvoeren door een dakspecialist. Wij doen ons uiterste best om binnen 24u uw daklekkage of gebrek door een dakdekker te herstellen.

Chat openen