U bent op zoek naar een dakdekker in Utrecht ? Wij werken met een vast team van dakspecialisten, deze dakdekkers helpen u graag in en rondom Utrecht. In onze vaste regio’s rekenen wij geen voorrijkosten. Dus belt u in de omgeving rondom Utrecht maak dan een gratis afspraak voor al uw dak werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met één voorman en één dakdekker, vaak bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor advies op maat.

Wij voeren bijna alle dak gerelateerde werkzaamheden uit. Vernieuwen van bitumen en hellende daken dakpannen. Reparatie, renovatie of vervanging van uw dakbedekking is bij ons in goede handen.

Dakreparaties Utrecht

Slechte staat of kapotte pannen op uw dak ? Problemen of mankementen aan de staat van uw bitumen dakbedekking of regenwater afvoeren ? Daklekkage bij neerslag en wind ? Wij repareren uw dak met spoed, wij zijn namelijk altijd slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een woning graag een dakinspectie wilt uitvoeren door een dakspecialist. Bij een lekkage of gebrek streven wij ernaar deze binnen 24 uur te herstellen.

Chat openen