Heeft u een dakdekker nodig in Tilburg ? Wij werken met een vast team van dakspecialisten, deze dakdekkers helpen u graag in en rondom Tilburg. In onze vaste regio’s rekenen wij geen voorrijkosten. Dus belt u in de omgeving rondom Tilburg maak dan een gratis afspraak voor al uw dak werkzaamheden. Wij werken enkel met één voorman en één dakdekker, bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor advies op maat.

Wij voeren nagenoeg alle dak gerelateerde werkzaamheden uit. Vervangen van platte daken en hellende daken dakpannen. Reparatie, renovatie of vervanging van uw dakbedekking laat u aan een specialist over.

Dakreparaties Tilburg

Slechte staat of kapotte dakpannen ? Problemen of gebreken aan uw bitumen dakbedekking of hemelwater afvoeren ? Daklekkage bij neerslag en wind ? Wij repareren uw dak met spoed, wij zijn namelijk altijd slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een nieuwe of bestaande woning graag een dakinspectie wilt laten uitvoeren door een dakspecialist. Bij een lekkage of gebrek streven wij ernaar deze binnen 24 uur te herstellen.

Chat openen