Heeft u een dakdekker nodig in Rotterdam ? Wij werken met een vast team van dakspecialisten, deze dakdekkers helpen u graag in en rondom Rotterdam. In onze vaste regio’s rekenen wij geen voorrijkosten. Belt u in de omgeving rondom Rotterdam bel dan voor een gratis afspraak voor al uw dak reparaties en renovaties. Wij werken uitsluitend met één voorman en één dakdekker, vaak bij geringe werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Wij voeren vrijwel alle dakwerken uit. Vervangen van bitumen en hellende daken dakpannen. Reparatie, renovatie of vervanging van uw dakbedekking laat u aan een specialist over.

Dakreparaties Rotterdam

Slechte staat of kapotte pannen op uw dak ? Problemen of mankementen aan de staat van uw bitumen dakbedekking of regenwater afvoeren ? Lekkage en vochtsporen bij neerslag en wind ? Wij repareren uw dak zo snel mogelijk, wij zijn namelijk altijd slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een nieuwe of bestaande woning graag een dakinspectie wilt uitvoeren door een specialist. Bij een lekkage of gebrek streven wij ernaar deze binnen 24 uur te herstellen.

Chat openen