U bent op zoek naar een dakdekker in Roosendaal ? Wij werken met een vast team van dakspecialisten in en rondom Roosendaal. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Belt u in de omgeving rondom Roosendaal bel dan voor een gratis afspraak voor al uw dak reparaties en renovaties. Wij werken uitsluitend met één voorman en één dakdekker, bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Wij voeren nagenoeg alle dak gerelateerde werkzaamheden uit. Vernieuwen van platte daken en hellende daken dakpannen. Reparatie, renovatie of vervanging van uw dakbedekking is bij ons in goede handen.

Dakreparaties Roosendaal

Slechte staat of kapotte dakpannen ? Problemen of gebreken aan de staat van uw bitumen dakbedekking of hemelwater afvoeren ? Lekkage en vochtsporen bij neerslag en wind ? Wij repareren uw dak zo snel mogelijk, wij zijn namelijk altijd slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een woning graag een dakinspectie wilt laten uitvoeren door een specialist. Wij doen ons best om binnen 24u uw daklekkage of gebrek door een dakdekker te herstellen.

Chat openen