U zoekt een dakdekker in Nijmegen ? DakspecialistNL Nijmegen werkt met een vast team van dakspecialisten, deze dakdekkers helpen u graag in en rondom Nijmegen. In onze vaste regio’s rekenen wij geen voorrijkosten. Belt u in de omgeving rondom Nijmegen bel dan voor een gratis afspraak voor al uw dak reparaties en renovaties. Wij werken uitsluitend met één voorman en één dakdekker, vaak bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Wij voeren bijna alle dakwerken uit. Vernieuwen van platte daken en hellende daken dakpannen. Het repareren, renoveren of compleet vervangen van uw dakbedekking is bij ons in goede handen.

Dakreparaties Nijmegen

Slechte staat of kapotte dakpannen ? Problemen of mankementen aan uw bitumen dakbedekking of hemelwater afvoeren ? Daklekkage bij neerslag en wind ? Wij repareren uw dak zo snel mogelijk, wij zijn namelijk altijd in geval van spoed slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een nieuwe of bestaande woning graag een dakinspectie wilt laten uitvoeren door een dakspecialist. Bij een lekkage of gebrek streven wij ernaar deze binnen 24 uur te herstellen.

Chat openen