U zoekt een dakdekker in Eindhoven ? DakspecialistNL Eindhoven werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Eindhoven. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Dus belt u in de omgeving rondom Eindhoven bel dan voor een gratis afspraak voor al uw dak reparaties en renovaties. Wij werken enkel met één voorman en één dakdekker, vaak bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor advies op maat.

Wij voeren nagenoeg alle dakwerken uit. Vernieuwen van platte daken en hellende daken dakpannen. Het repareren, renoveren of compleet vervangen van uw dakbedekking laat u aan een specialist over.

Dakreparaties Eindhoven

Matige staat of kapotte pannen op uw dak ? Problemen of gebreken aan de staat van uw bitumen dakbedekking of hemelwater afvoeren ? Lekkage en vochtsporen bij neerslag en wind ? Wij repareren uw dak zo snel mogelijk, wij zijn namelijk altijd in geval van spoed slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een nieuwe woning bestaande woning graag een dakinspectie wilt uitvoeren door een dakspecialist. Wij doen ons best om binnen 24u uw daklekkage of gebrek door een dakreparateur te laten herstellen.

Chat openen