Heeft u een dakdekker nodig in Den Haag ? Wij werken met een vast team van dakspecialisten in en rondom Den Haag. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Belt u in de omgeving rondom Den Haag bel dan voor een gratis afspraak voor al uw dak werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met één voorman en één dakdekker, vaak bij geringe werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor advies op maat.

Wij voeren vrijwel alle dak gerelateerde werkzaamheden uit. Vernieuwen van bitumen en hellende daken dakpannen. Het repareren, renoveren of compleet vervangen van uw dakbedekking laat u aan een specialist over.

Dakreparaties Den Haag

Slechte staat of kapotte dakpannen ? Problemen of gebreken aan de staat van uw bitumen dakbedekking of hemelwater afvoeren ? Daklekkage bij neerslag en wind ? Wij repareren uw dak zo snel mogelijk, wij zijn namelijk altijd in geval van spoed slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een woning graag een dakinspectie wilt uitvoeren door een specialist. Bij een lekkage of gebrek streven wij ernaar deze binnen 24 uur te herstellen.

Chat openen