U zoekt een dakdekker in Den Bosch ? DakspecialistNL Den Bosch werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Den Bosch. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Belt u in de omgeving rondom Den Bosch maak dan een gratis afspraak voor al uw dak werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met één voorman en één dakdekker, bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor een prijs en advies op maat.

Wij voeren nagenoeg alle dak gerelateerde werkzaamheden uit. Vervangen van platte daken en hellende daken dakpannen. Het repareren, renoveren of compleet vervangen van uw dakbedekking is bij ons in goede handen.

Dakreparaties Den Bosch

Slechte staat of kapotte pannen op uw dak ? Problemen of gebreken aan de staat van uw bitumen dakbedekking of regenwater afvoeren ? Daklekkage bij neerslag en wind ? Wij repareren uw dak met spoed, wij zijn namelijk altijd slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een nieuwe of bestaande woning graag een dakinspectie wilt uitvoeren door een specialist. Bij een lekkage of gebrek streven wij ernaar deze binnen 24 uur te herstellen.

Chat openen