Dakdekker Delft

U zoekt een dakdekker in Delft ? Wij werken met een vast team van dakspecialisten in en rondom Delft. In onze vaste regio’s rekenen wij geen voorrijkosten. Belt u in de omgeving rondom Delft maak dan een gratis afspraak voor al uw dak werkzaamheden. Wij werken uitsluitend met één voorman en één dakdekker, bij geringe werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor advies op maat.

Wij voeren nagenoeg alle dak gerelateerde werkzaamheden uit. Vervangen van bitumen en hellende daken dakpannen. Het repareren, renoveren of compleet vervangen van uw dakbedekking laat u aan een specialist over.

Dakinspectie Delft

Een goed uitgevoerde dakinspectie is van groot belang bij het aankopen of onderhouden van uw woning. De dakdekkers van Dakspecialist Nederland zijn experts in het inspecteren van uw dak en het in kaart brengen van eventuele gebreken. U krijgt direct een goed inzicht van de huidige en toekomstige conditie van uw dak. Middels beeldmateriaal en kritische beoordeling van de dak onderdelen zal er een plan van aanpak worden opgesteld. Renovatie, reparatie of preventief onderhoud aan uw dak laat u voorafgaand inspecteren. Ontzorg uzelf door te kiezen voor één gratis dakinspectie zonder voorrijkosten.

Dakspecialist Nederland is werkzaam in zowel de particuliere als zakelijk sector. Onze dakdekkers repareren, renoveren en onderhouden platte en hellende daken. Ook een nieuwe dakbedekking of een dakinspectie in de omgeving van Delft kan natuurlijk door onze dakdekkers worden verzorgd. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij werken alleen met gecertificeerde materialen en geven u altijd dé uitkomst en het antwoord op uw probleem of wens. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen ontzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek en maak kennis met onze dakdekkers.

Dakreparaties Delft

Slechte staat of kapotte pannen op uw dak? Problemen of mankementen aan uw bitumen dakbedekking of dakgoten ? Lekkage en vochtsporen bij regen en wind ? Wij repareren uw dak met spoed en zijn veelal binnen 2 uur op locatie. Bij een lekkage of gebrek streven wij ernaar deze binnen 24 uur te repareren.

Wist u dat?

U kosten kunt besparen door uw dak te verduurzamen. Door onze ervaring in het oplossen van gebreken, herkennen onze dakdekkers direct een versleten dakbedekking van uw plat dak of pannendak. U ontvangt voor alle dakwerken een gratis offerte zonder voorrijkosten. Tijdens een dakinspectie worden dakleer en dakpannen goed bekeken. Ook uw onderdak en isolatiewaarde spelen een grote rol in het verduurzamen van uw woning. Naast het verzorgen van diverse dakwerkzaamheden, delen we onze ervaringen en kennis dan ook graag met u. Zo willen wij u erop wijzen dat verscheidene energiebedrijven subsidies verstrekken voor het isoleren van daken. Wilt u hier meer over weten? Bel ons dan.

Chat openen