U bent op zoek naar een dakdekker in Breda ? DakspecialistNL Breda werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Breda. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Dus belt u in de omgeving rondom Breda maak dan een gratis afspraak voor al uw dak reparaties en renovaties. Wij werken uitsluitend met één voorman en één dakdekker, vaak bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor advies op maat.

Wij voeren vrijwel alle dak gerelateerde werkzaamheden uit. Vernieuwen van platte daken en hellende daken dakpannen. Reparatie, renovatie of vervanging van uw dakbedekking is bij ons in goede handen.

Dakreparaties Breda

Matige staat of kapotte pannen op uw dak ? Problemen of mankementen aan uw bitumen dakbedekking of regenwater afvoeren ? Lekkage en vochtsporen bij neerslag en wind ? Wij repareren uw dak met spoed, wij zijn namelijk altijd in geval van spoed slechts 2uur van uw locatie. Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een nieuwe of bestaande woning graag een dakinspectie wilt uitvoeren door een specialist. Bij een lekkage of gebrek streven wij ernaar deze binnen 24 uur te herstellen.

Chat openen