Dakdekker Breda

Dakdekker Breda – Bent u op zoek naar een dakdekker? DakspecialistNL Breda werkt met een vast team van dakspecialisten in en rondom Breda. Wij rekenen geen voorrijkosten in onze vaste regio’s. Dus belt u in de omgeving van Breda? Maak dan een gratis afspraak voor al uw dakreparaties en renovaties. Wij werken uitsluitend met één voorman en één dakdekker. Bij kleine werkzaamheden kan uw opdracht direct worden in gecalculeerd voor advies op maat.

Onze werkzaamheden

Wij voeren vrijwel alle dak gerelateerde werkzaamheden uit. Vernieuwen van platte daken en hellende daken dakpannen. Reparatie, renovatie of vervanging van uw dakbedekking is bij ons in goede handen. Onderaan deze pagina vindt u een opsomming van onze diensten.

Diensten van uw dakdekker Breda

Twijfelt u of uw dak nog in goede staat is? Liggen er kapotte pannen op uw dak? Heeft u problemen of mankementen aan uw bitumen dakbedekking of met de afvoer van regenwater? Heeft u last van lekkage en vochtsporen bij neerslag en wind?

Spoedreparaties

Wij repareren uw dak met spoed! In geval van spoed zijn wij namelijk altijd in slechts 2 uur op locatie. Bij een lekkage of gebrek met minder spoed streven wij ernaar deze binnen 24 uur te herstellen.

Gratis dakinspectie

Wij begrijpen dat u bij aanschaf van een nieuwe of bestaande woning graag een dakinspectie wilt uitvoeren door een specialist.

Diensten van uw dakdekker Breda

Chat openen